www.Буба 2012

Beetle 2012

www.beetle.com

Сајтот на Волксваген Буба 2012 ја употребува HTML5 „scrooling“ опцијата истовремено овозможувајќи им на посетителите да уживаат во презентацијта но, и одлично да ги пренесе вредностите на својот препознатлив бренд.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s