Добредојдовте!

Добредојдовте на TheBrandView.

Овој блог е произлезен од желбата да ги разменам моите гледишта за она што мене ми е пасија – брендовите и маркетингот. Чувствувам дека е вистинскиот момент да се создаде нова соржина, особено во оваа област бидејќи за неа наоѓам минимален пишан коментар од моите колеги. Наместо оригинално мислење, како решение ни се наметнува бесконечен бран од странски (а поради тоа и отуѓени) примери кои  не подлежат на никаков критериум на селекција.

Токму затоа сакам пред се да обрнам внимание на примери од Македонија но, ќе вклучам коментари и за примери од странство. Ќе се потрудам моите постови да бидат издржани и дека од нив ќе може да црпите вистински сознанија. Па затоа – Внимание! Ова не е блог каде површно се бараат вашите лајкови. Овде може да очекувате содржина, гледишта, знаење и коментари за она кое е неразделно од нашето секојдневие – брендовите и маркетингот.

Искрено,
The brand viewer

One thought on “Добредојдовте!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s